imageleft

Kennis van zaken

Wie kan beter beoordelen en zich een beeld vormen naar welke kandidaat u op zoek bent dan een gesprekspartner die zelf ervaring heeft opgedaan in de functies van Personal Assistant, Office Manager, Project Assistant. 

Bij PB Management Support kent uw gesprekspartner het klappen van de zweep omdat zij zelf jarenlang ervaring heeft opgedaan in de functies waarvoor zij bemiddelt. 

Tevens heeft zij door jarenlange ervaring kennis opgedaan van diverse branches zowel in profit als non-profitorganisaties waaronder: financiele instellingen, reclamewereld, gemeente, leisure, consultancy, training&opleidingen, IT, gezondheidszorg.

Geen kwantiteit maar kwaliteit

Onze slogan is ‘we doen geen uitzonderlijke dingen maar doen de dingen wel uitzonderlijk goed’ !

Zoals u weet zijn wij niet het enige bureau dat bemiddelt in vaste en tijdelijke functies dus we doen niets uitzonderlijks maar doen dingen wel uitzonderlijk goed. 

PB Management Support hecht veel waarde aan kwaliteit, daarom is ons doel ook niet om zoveel mogelijk kandidaten te plaatsen maar ons streven is om lange termijn relaties op te bouwen, hierin te investeren en hiervoor tijd vrij te maken. U zult ook te maken hebben met 1 contactpersoon waardoor de communicatie soepel verloopt. Hierdoor denken wij ons te kunnen onderscheiden van de grotere bureau’s. 

Services op basis van ‘no cure no pay’

Daarnaast biedt PB Management Support haar services op basis van ‘no cure no pay’.Indien binnen een van tevoren bepaalde proefperiode blijkt dat de match tussen de organisatie en de kandidaat niet datgene is wat men ervan verwacht, dan zal PB Management Support de bemiddelingsfee crediteren (gemaakte kosten voor een eventueel opgesteld compentieprofiel zullen wel doorbelast worden)