imageleft

Tijdelijke projecten - bemiddeling

Je werkt zelfstandig omdat je nu eenmaal zelfstandig bént. Maar dat hoeft niet te betekenen dat je ook alles zelfstandig wilt of hoeft te doen. Het zoeken naar en vinden van nieuwe opdrachten bijvoorbeeld wil je best delegeren. Natuurlijk wél aan een partij die op jouw vakgebied werkzaam is. Wij richten ons op de functies van Personal Assistant, Office Manager en Project Assistant.

Freelancers zijn zelfstandig ondernemers zonder personeel (zzp-ers). Je bent ingeschreven bij de kamer van koophandel. Als freelancer werk je op basis van een uurtarief.

Wij verdiepen ons in je wensen, je karakter en je vaardigheden en nemen dit als uitgangspunt bij de bemiddeling. Als daar dan ook nog eens een heel lage bemiddelingsvergoeding tegenoverstaat (15% tegenover in de branche heel normale percentages van 25 of zelfs 35), dan is de keus wellicht snel gemaakt.

PB Management Support bemiddelt freelancers met minimaal 5 jaar relevante werkervaring.  Wij bemiddelen alleen freelancers die in het bezit zijn van een geldige Verklaring Arbeidsrelatie (VAR)

Inschrijven

Mail ons vandaag nog, voor dat kennismakingsgesprek via de tab ‘inschrijven’ of direct via info@pbmsupport.nl